Provozní restaurace
Provozní restaurace má na starosti celkový chod restauračního zařízení a zajišťuje kvalitní služby pro hosty. Plánuje směny zaměstnanců, objednává potraviny a suroviny a kontroluje dodržování hygienických předpisů. Řeší stížnosti hostů, dohlíží na kvalitu jídel a rychlost obsluhy. Spravuje rozpočet restaurace a komunikuje s dodavateli. Pracuje přímo v restauraci mezi hosty a zaměstnanci. Díky provozním restaurací si hosté mohou užít kvalitní jídlo a příjemnou atmosféru při návštěvě restaurace.
Silné stránky
Tyto talenty jsou klíčové pro úspěch v profesi Provozní restaurace.
Chceš zjistit, jestli je pro tebe tato profese ta pravá?
Vyplň krátký test, zjisti své talenty a porovnej je s požadavky této profese - díky tomu zjistíš, jak moc ti tato pozice může sedět.
Vyzkoušet aplikaci SalmondoTest trvá 10–15 minut • Výsledky ihned • Zdarma
Prozkoumat další profese
Zajímají tě další profese v oboru Služby a pohostinství?
Zpět na Služby a pohostinství