Vedoucí technolog v potravinářství

Průměrná mzda
56 000 Kč
Vzdělání
Riziko automatizace
střední
Obor
Průmyslová výroba a technika

Vedoucí technolog v potravinářství má na starosti všechny technologické procesy při výrobě potravin a zajišťuje jejich kvalitu a bezpečnost. Řídí tým technologů, plánuje výrobní postupy a dohlíží na dodržování hygienických a bezpečnostních standardů. Vyvíjí recepty nových produktů, testuje jejich kvalitu a řeší problémy s technologií výroby. Spolupracuje s kontrolními orgány, připravuje dokumentaci pro certifikace a školí zaměstnance v bezpečnosti potravin. Pracuje ve výrobních závodech potravinářských firem s laboratorním vybavením. Díky vedoucím technologům v potravinářství máme bezpečné a chutné potraviny vyrobené podle přísných standardů.

Silné stránky

Tyto talenty jsou klíčové pro úspěch v profesi Vedoucí technolog v potravinářství.

Analytický přístup
Analytický přístup
Vůdcovství
Vůdcovství
Spolehlivost
Spolehlivost
Stabilita
Stabilita
Soustředěnost
Soustředěnost
Sociální dovednosti
Sociální dovednosti
Smysl pro realitu
Smysl pro realitu

Chceš zjistit, jestli je pro tebe tato profese ta pravá?

Vyplň krátký test, zjisti své talenty a porovnej je s požadavky této profese - díky tomu zjistíš, jak moc ti tato pozice může sedět.

Vyzkoušet aplikaci Salmondo

Test trvá 10–15 minut • Výsledky ihned • Zdarma

Prozkoumat další profese

Zajímají tě další profese v oboru Průmyslová výroba a technika?

Zpět na Průmyslová výroba a technika